Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută. Cum se ascundea de fiica sa

29.12.2020, 11:27
Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută. Cum se ascundea de fiica sa
Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută. Cum se ascundea de fiica sa

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri șocante la emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la postul de televiziune Kanal D.

În ediția de luni, 28 decembrie 2020, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, Andreea Mantea i-a făcut o vizită Biancăi Drăgușanu. Aceasta din urmă a dezvăluit chinurile prin care a trecut în relația cu fostul său soț, Alex Bodi, și cât de afectată a fost fiica sa, Sofia Natalia, relatează wowbiz.ro.

Iată dialogul pe care Andreea Mantea l-a avut cu Bianca Drăgușanu:

Andreea Mantea: ”Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?”

Bianca Drăgușanu: ”Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum”

Andreea Mantea: ”Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț”

Bianca Drăgușanu: ”Da!”

Andreea Mantea: ”Dar cum a reacționat când te vedea…”

Bianca Drăgușanu: ”Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”.

Ce farsă i-a făcut Andreea Mantea Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost supusă unui test dificil la emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D. „Mascații” au pătruns în casa vedetei pentru că ar fi primit un pont cum că aceasta ar fi furat obiecte de mare valoare. Totul a fost însă o farsă plănuită de Andreea Mantea.

Conform sursei mai sus citate, în timp ce se afla cu Andreea în casa ei, povestind, cineva a bătut la ușă, iar când a deschis, Bianca a avut parte de un șoc. Erau mascații cu un mandat de percheziție.

Bianca Drăgușanu: ”Mandat de percheziție! Dar la mine? De ce la mine? De ce eu?”

Andreea Mantea: ”A… Stă aici? Are domiciliu aici?”

Bianca Drăgușanu: ”Da! Încă”

Andreea Mantea: ”Mandat de percheziție domiciliară, emis astăzi… Autorizez efectuarea percheziției domiciliare a imobilului numit… Hi! 10 milioane de euro?

Bianca Drăgușanu: ”Hai, frate! Nu există așa ceva!”

Andreea Mantea: ”Femeie! Fostul tău soț locuiește aici!”

Bianca Drăgușanu: ”Da, încă da! Aici are buletinul. Nu și l-a schimbat încă. Dar asta e casa mea, el nu locuiește aici. Vă rog frumos să mergeți la el acasă. Nu mi se pare normal. Asta este casa mea”.

 

citește și...