Mesajul halucinant al Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi. Cum i-a luat apărarea

09.10.2020, 11:17
Mesajul halucinant al Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi. Cum i-a luat apărarea
Mesajul halucinant al Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută de Alex Bodi. Cum i-a luat apărarea

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de actualul ei partener, Alex Bodi. Paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe celebra blondină cu fața tumefiată și extrem de abătută după ‘tratamentul’ dureros aplicat de afacerist. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a revenit din nou în brațele lui Alex Bodi, iar cei doi par să se înțeleagă mai bine decât niciodată.

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi după ce a bătut-o

Dacă ar fi să ne luăm după ultimele imagini publicate de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, aceasta a trecut destul de repede peste incidentul violent cu Alex Bodi. În plus, vedeta l-a făcut pe afacerist să își închidă contul personal de Instagram, iar anunțul a fost făcut chiar de ea.

Printr-un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram, Bianca Drăgușanu s-a lăudat că Alex Bodi nu are nevoie de rețele de socializare, atâta timp cât o are pe ea alături.

„Nu are nevoie de Instagram. Are nevoie doar de mine.”, a spus ferm Bianca Drăgușanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

??he doesn’t need instagram ?‍♀️ he only needs me☯️?

O postare distribuită de ?????? ???̃?????? ? (@biancadragusanu18) pe

De ce a bătut-o Alex Bodi

Potrivit Cancan.roacesta s-a înfuriat când s-a uitat în telefonul Biancăi Drăgușanu. Se pare că Alex Bodi ar fi descoperit imagini indecente cu infidelitatea vedetei. Bianca Drăgușanu a fost plecată în Turcia, acolo unde i-ar fi pus ‘coarne’ lui Alex Bodi.

‘Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă’, au declarat apropiații controversatului cuplu pentru sursa citată mai sus.

 

citește și...