FOTO / Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Câștigătoarea ”X Factor” s-a pozat în așternuturi

14.09.2021, 10:40
FOTO / Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Câștigătoarea ”X Factor” s-a pozat în așternuturi
FOTO / Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Câștigătoarea ”X Factor” s-a pozat în așternuturi

Bella Santiago, în vârstă de 31 de ani,  este o cântăreață originară din Filipine care a reușit să se impună pe scena muzicală din România. Nu doar că are o voce extrardinară, dar și arată spectaculos. Vedeta și-a încântat fanii cu fouă fotografii pe care le-a făcut în dormitor și în care apare în așternuturi.

Bella Santiago este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1.

Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România cu muzica ei, cu dansurile senzuale pe care le face în show-uri, dar și cu fizicul ei.

Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Ce reacții au avut fanii după ce au văzut-o în așternuturi

Pe contul ei de socializare, Bella Santiago a postat două fotografii din drmitor. Artista apare în așternuturi. ”Poza in pat”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Postarea a primit numeroase like-uri și comentarii de la internauți.Ești la fel de frumoasă și când te trezești din somn, Bella”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, au complimentat-o fanii pe Bella Santiago.

Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago

Bella Santiago formează un cuplu cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Bella Santiago a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie.

”A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă.

A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea”, spunea cântăreața.

citește și...