FOTO. Cum arată Marina Baboi, campioană națională la atletism. Sportiva este extrem de sexy

22.12.2021, 21:07
FOTO. Cum arată Marina Baboi, campioană națională la atletism. Sportiva este extrem de sexy

Marina Baboi este cea mai sexy atletă din România. Sportiva este campioană națională în probele de 60, 100 și 200 metri, are în palmares 178 de medalii dintre care 133 sunt de aur. “Mă antrenez zi de zi pentru asta. Sper ca în 2024 să ajung la Olimpiadă și acolo să dau tot ce e mai bun din mine”, spunea Marina Baboi, în trecut.

Marina-Andreea Baboi (născută la 4 iunie 1999) este o atletă care concurează internațional pentru România.  Românca deține recordurile Jocurilor Balcanice U20 la 60 m și 100 m și recordul Jocurilor Balcanice U18 la 100 m. Marina Baboi are 57 de titluri de campioană națională, 11 de vicecampioană și 3 medalii de bronz la finalele naționale la categoriile de vârstă Juniori, Tineret și Seniori.

 Sportiva declara, în trecut, că antrenorul Gabriel Nicolau a fost persoana care i-a deschis drumul către atletism, fiind selectată de acesta.

 

Marina Baboi: “Mi-a plăcut din prima atletismul”

 “Îmi aduc aminte că eram la școală și în timpul unor exerciții de viteză am fost selectată de către domnul antrenor Gabriel Nicolau. Așa am ajuns la atletism. Mi-a plăcut din prima și deja am zece ani de când practic acest sport “, spunea Marina Baboi.

Marina mărturisește că 2019 a fost anul în care a participat la 45 de concursuri și a câștigat 24 de medalii de aur.

2019, cel mai bun an din carieră

„A fost de departe cel mai bun an al meu, a fost cel mai bun an al meu și pe plan internațional, am reușit să ajung în prima mea finală europeană la 200 de metri, lucru pe care nu l-am mai reușit până acum și m-am bucurat extraordinar. De departe, cel mai bun lucru pe care l-am realizat eu până acum” a continuat sportiva.

Cea mai mare dorință a Marinei este să ajungă să concureze la Jocurile Olimpice.

Visul sportivei: să ajungă la Olimpiada din 2024

„Mi-aș dori să ajung la Olimpiadă la un moment dat, este un lucru extrem de greu dar continui să visez la lucru ăsta și să muncesc pentru el”.

citește și...