FOTO / Apariție neașteptată a Iuliei Albu. ”Moartea feminității tractoarele alea din picioare”

05.03.2021, 10:23
FOTO / Apariție neașteptată a Iuliei Albu. ”Moartea feminității tractoarele alea din picioare”
FOTO / Apariție neașteptată a Iuliei Albu. ”Moartea feminității tractoarele alea din picioare”

Iulia Albu i-a luat prin surprindere pe cei care îi urmăresc activitatea pe internet. Fotografia postată de fashion-editor a atras numeroase comentarii.

În imaginea postată pe contul său de Instagram, Iulia Albu apare pictată pe față, îmbrăcată într-un costum de culoare neagră și cu o pereche de adidași cu talpă foarte înaltă. ”Nu mi-a luat decât 3 zile sa dau jos acest machiaj, si chiar si când am reușit, tot il simteam acolo?. Pantofii au dispărut din peisaj, din fericire”, a comentat ea.


La vederea ipostazei în care s-a pozat Iulia Albu, internauții au reacționat imediat. ”Reinventare cu stil”, ”Superbă”, ”Ești varză, critici toate vedetele, dar la tine nu te uiți?”, ”Urâți papuci”, ”Moartea feminității tractoarele alea din picioare”.

Ce spune Iulia Albu despre operațiile estetice

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Iulia Albu a comentat pe marginea operațiilor estetice.

Vedeta a precizat că are doar o intervenție la nivelul gleznelor, pe care chiar intenționează să o repete.

”Sunt Iulia Albu si buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii si nu simt nevoia sa “îmi îngheț” trăsăturile si sa ma transform intr-o păpușică din plastic. Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație”, a mărturisit fashion-editorul.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...