FOTO / Apariție de vis a Annei Lesko! Are un fizic de nota 10 plus

13.05.2022, 10:40
FOTO / Apariție de vis a Annei Lesko! Are un fizic de nota 10 plus
FOTO / Apariție de vis a Annei Lesko! Are un fizic de nota 10 plus

Anna Lesko a înfierbântat din nou atmosfera pe rețelele de socializare. Cântăreața, în vârstă de 43 de ani, a dat publicității o fotografie în care își expune trupul într-un costum de baie de culoare roșie, dintr-o singură piesă. Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup de nota zece plus.

În imaginea postată pe contul său de socializare, Anna Lesko își etalează fizicul de invidiat într-un costum de baie de culoare roșie, dintr-o singură piesă, care îi vine ca turnat.

Artista a pozat în grădină, cu un aparat foto în mână.

Apariție de vis a Annei Lesko! Lăudată pentru cum arată

Anna Lesko a primit numeroase aprecieri pentru felul în care arată.

„Ești superbă!”, ”Super sexy și frumoasă”, ”Frumoasă”, ”Femeie superbă și sexy”, ”Sexy ca de obicei”, ”Forță mare”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ai corp superb”, ”Arăți foarte sexy”, ”Buuună”, ”Ești superbă”, ”Încântătoare”, ”Frumoasă poză”, ”Ce păpușă frumoasă”, ”Supe corp”, ”Da’ frumoasă mai ești”, ”Super faină”, sunt mesajele primite de Anna Lesko de la internauți.

Anna Lesko are un copil din relația cu DJ Vinnie

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko.

citește și...