Cât câștigă Carmen Harra din predicțiile ei. ”Eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.0000 de dolari pe lună”

20.07.2020, 13:16
Cât câștigă Carmen Harra din predicțiile ei. ”Eu pot să fac foarte ușor 40.000 - 50.0000 de dolari pe lună”
Cât câștigă Carmen Harra din predicțiile ei. ”Eu pot să fac foarte ușor 40.000 - 50.0000 de dolari pe lună”

Carmen Harra face bani frumoși în America. Vedeta a dezvăluit cât poate să câștige din predicțiile sale.

Carmen Harra a făcut și face bani frumoși din predicțiile sale în Amerikca, acolo unde este stabilită de mulți ani. La serviciile acesteaia au apelat numeroase vede de-a lungul anilor.

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus Carmen Harra într-un interviu, potrivit spynews.ro.

Doar în prima ei lună în State, vizionara a făcut 10.000 de dolari.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, a mai explicat ea.

Vedeta are o avere impresionantă. Ea a dezvăluit că doar în casa ei deține obiecte a căror valoare se ridică la două milioane de dolari.

A slăbit în pandemie

Carmen Harra a dezvăluit că în această perioadă de pandemie de coronavirus a slăbit zece kilograme.

Pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă a ajutat-o pe clarvăzătoarea Carmen Harra să slăbească. Aceasta a dat jos 10 kilograme.

„Am slăbit 10 kilograme, n-am mai fost niciodată așa de slabă. Pandemia asta, pe toată lumea a îngrășat, pe mine… nu știu ce s-a întâmplat, dar am slăbit. Mi-am dorit de ani de zile, iar acum s-a întâmplat minunea”, a afirmat vedeta la o emisiune de televiziune.

Nu e adepta relațiilor pasagere

Carmen Harra a comentat despre viața sa sentimentală, explicând că își dorește o relație care să dureze în timp, nicidecum una pasageră.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a mărturisit vedeta.

citește și...