FOTO. Antonia s-a împăcat cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagini rare cu cei doi îmbrățișați

27.08.2021, 08:50
FOTO. Antonia s-a împăcat cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagini rare cu cei doi îmbrățișați
Antonia s-a împăcat cu fostul soț, Vincenzo Castellano! Imagini rare cu cei doi îmbrățișați

Antonia și fostul soț, italianul Vincenzo Castellano, au îngropat securea războiului după ce șapte ani s-au războit prin tribunale pentru custodia fiicei lor, Maya. Acum, cei doi foști soți par că se înțeleg de minune. 

Pe pagina lui personală de Instagram, Vincenzo Castellano a postat o imagine care i-a lăsat mască pe toți. Spre marea surprindere a fanilor, acesta apărea alături de Antonia și actuala lui iubită, Andreea Ramona.

Antonia s-a împăcat cu fostul soț, Vincenzo Castellano!

Italianul a organizat o petrecere de ziua de naștere a fiicei lui, de la care nu putea lipsi mama ei, Antonia. Și de data aceasta, Antonia a plecat în Italia alături de Alex Velea, pentru a o vizita pe fiica solistei, Maya, care are domiciliul în Italia.

„Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie. A fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea’, spunea Antonia pentru VIVA!

Atât Antonia, cât și Vincenzo, au publicat pe rețelele de socializare fotografii de la ziua Mayei, iar toată lumea era fericită, semn că foștii soți s-au împăcat și au o relație bună după divorț.

Antonia și italianul s-au războit 7 ani

Antonia și italianul Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, iar din mariajul lor a rezultat o fetiță. După doi ani de căsnicie, aceștia au divorțat. Timp de 7 ani, cei doi s-au războit prin tribunale pentru custodia fiicei lor Maya, care locuiește deja de mulți ani în Italia. Abia anul acesta s-a finalizat divorțul dintre cei doi foști parteneri.

“Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză“, spunea artista pentru viva.ro.

citește și...