FOTO. Antonia, mai provocatoare ca niciodată în costum de baie! Artista și-a arătat bustul imens

25.07.2020, 10:38

Vara și-a intrat demult în drepturi, așa că vedetele au luat cu asalt rețelele de socializare, îmbrăcate în cele mai provocatoare costume de baie. Este și cazul Antoniei, care s-a fotografiat aproape goală și a postat mai multe instastory-uri într-un costum de baie minusul.

Zilele caniculare au scos-o pe Antonia la plajă, motiv pentru care și-a încântat admiratorii virtuali cu câteva story-uri de zile mari. Îmbrăcată într-un costum de baie strălucitor, care abia dacă îi acoperea sânii imenși, iubita lui Alex Velea le-a arătat tuturor că are un corp impecabil, chiar și după trei nașteri.

Antonia, provocatoare la plajă

Cunoscută pentru postările sale incendiare, Antonia a confirmat încă o dată că este una dintre cele mai frumoase femei din România.

Imaginile postate de artistă în mediul online a încins spiritele în rândul masculilor, mai ales că Antonia a lăsat la vedere mai mult decât era cazul. Antonia a reușit să dea Instagramul peste cap. Sânii erau cât pe ce să ajungă ”pe-afară”, însă se pare că nu a fost prea deranjată de acest lucru, ba chiar și-a expus tot mai mult silicoanele sub soarele arzător.

De câteva zile, Antonia și Alex Velea, alături de cei doi copii ai lor, au plecat în Italia, pentru o scurtă vacanță. În plus, artista s-a reîntâlnit și cu fiica, Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano. Cu toții au petrecut clipe de neuitat la plajă și s-au fotografiat mai fericiți ca niciodată.

Și-a mărit de două ori sânii

Antonia a recunoscut, fără fițe, că are o singură operație estetică, la nivelul sânilor!

‘Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!’, spunea Antonia, pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva luni.

Nu e de mirare de ce formele bine conturate ale solistei sunt adevărate motive de încântare vizuală, dacă ar fi să ne luăm după imaginile din galeria foto de mai sus. Vă lăsăm să vă delectați în voie cu cele mai senzuale imagini cu Antonia de la plajă!

citește și...