FOTO / Antonia, ireal de sexy pe coperta unei reviste. Aproape că a lăsat totul la vedere!

15.09.2020, 12:53
FOTO / Antonia, ireal de sexy pe coperta unei reviste. Aproape că a lăsat totul la vedere!
FOTO / Antonia, ireal de sexy pe coperta unei reviste. Aproape că a lăsat totul la vedere!

Antonia este mai provocatoare ca niciodată. Artista a pozat ireal de sexy pe coperta unei reviste.

Antonia, în vârstă de 31 de ani, apare pe coperta celui mai nou număr al publicației ”Touch Magazine”. Apariția artistei este una spectaculoasă.

Îmbrăcată într-un body de culoare albă, Antonia a pozat astfel încât își arată trupul foarte bine lucrat la sală, dar, în același timp, e4ste extrem de provocatoare.

Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al revistei menționate, postarea stârnit numeroase comentarii în mediul online.

”E fain, dar faza e că sunt mulți minori pe Instagramul ăsta. Cred că e un pic cam goală pentru un loc unde e plin de prunci”, ”Nu sunt fan antonia, dar asta e pur și simplu wow. Am rămas fără cuvinte”, ”Hot”, ”Antonia este o femeie foarte frumoasă, dar aici este ca și dezbrăcată”, ”Sunt șocată”, ”mama mea!!!!”, ”Criminală”, ”Cea mai frumoasă”, ”Superbă”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților la vederea imaginii cu Antonia de pe coperta revistei.

Formează o familie cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic.Vedeta mai are o fetiță, maya, din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. maya locuyiește în Italia, împreună cu tatăl ei.

Deși ea și Alex Velea se înțeleg perfect, Antonia a mărturisit că și în cuplul lor mai există tensiuni.

”Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a mărturisit Antonia pentru revista Viva.

Întrebată cu ce anume o enervează Alex Velea, cântăreața a spus:

”Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim”.

citește și...