FOTO. Antonia a renunțat de tot la lenjeria intimă. Artista este super hot

06.04.2022, 21:53

Antonia s-a fotografiat într-una dintre cele mai provocatoare ipostaze ale sale. Artista și-a dat toți fanii pe spate după ce a postat o imagine în care și-a lăsat la vedere posteriorul. Vedeta a renunțat de tot la lenjeria intimă. „Gosh damn!”, a scris Alex Velea în secțiunea de comentarii.

Artista  este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta este mamă a trei copii, însă este într-o formă de zile mari.

Antonia a postat o fotografie care i-a lăsat mască pe toți. Artista a postat un look sexy, renunțând la lenjeria intimă și a făcut senzație cu cea mai noua imagine a sa din mediul online.

Alex Velea, mesaj pentru iubita sa

Printre cei care i-au lăsat un comentariu la fotografie se află Alex Velea.

„Gosh damn!”, a scris Alex Velea în secțiunea de comentarii.

Si Nicolle Cherry i-a transmis un mesaj, „Pffffaaai”.
„Valeu mama”; Superba”; „Frumusețe rară care esti tu Cleopatra”, sunt alte comentarii transmise de fani.

’’Oamenii se grăbesc să mă judece ca fiind prostuță. Am ales să am mai puține apariții’

Antonia a mărturisit recent că motivul pentru care nu mai apare la TV este din cauza faptului că primește foarte multe jigniri din partea internauților, considerând-o pe vedetă „prostuță”.

„Devin foarte emoționată atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că vorbim despre un interviu pe micul ecran, un podcast, o emisiune etc. Devin anxioasă și îmi este frică să nu o dau în bară (ceea ce fac de cele mai multe ori). De ce? Ei bine, pentru că oamenii se grăbesc să mă judece și le place să-mi facă o imagine de „prostuță” (îi face să se simtă mai puternici, mai deștepți sau mai buni decât mine). Ei sunt motivul pentru care am decis să apar tot mai rar în spațiul public. (…)”, și-a început Antonia anunțul pe rețelele de socializare.

citește și...