Antonia a izbucnit în lacrimi: „Nu mi-am botezat copiii. Lumea îmi spunea că o să ard în iad” | Mesajul artistei pentru Alex Velea

04.11.2021, 16:32
Antonia a izbucnit în lacrimi: „Nu mi-am botezat copiii. Lumea îmi spunea că o să ard în iad” | Mesajul artistei pentru Alex Velea

Antonia (32 de ani) a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, cât de mult a fost criticată pentru că cei doi fii, din relația cu Alex Velea, nu au fost creștinați. Artista a vorbit despre carieră, familie, dar și despre presiunea pe care o simte din cauza celebrității. Antonia a fost invitată recent la podcast-ul „S-o luăm personal’, realizat de Amalia Năstase.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc formează un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Antonia a povestit, cu ochii în lacrimi, cât de criticată a fost pentru că nu și-a botezat copiii.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi”

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Cântăreața a povestit că băieții săi, cei din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent, asta deoarece ea în continuare purta numele de familiei al fostului ei soț, Vincenzo Castellano.

Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano, au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020.

Antonia: ”Alex m-a învățat foarte multe lucruri bune”

Artista a spus că presiunea este foarte mare, iar uneori simte că este depășită de situație.

„Este o presiune foarte mare. Sunt momente în care nu mai pot…”, mărturisește cântăreața în podcastul de mai jos.

Antonia este recunoscătoare lui Alex Velea și spune că este o norocoasă pentru că acesta o sprijină necondiționat.

„Îmi iau puterea de la copii mei, părinții mei și de la Alex. M-a învățat foarte multe lucruri bune. Credeam că sunt o fire sensibilă. El m-a învățat să fiu și mai bună, să nu pun la suflet, să am răbdare. Dacă sunt acuzată pe nedrept și știu că nu e adevărat, mă supără foarte rău. El îmi spune: «Ai o familie frumoasă, ai un bărbat. Zâmbește! Fii civilizată!». Am apreciat că este foarte uman”.

Antonia a fost cerută de soție, după o relație de mai mulți ani cu Alex Velea. Artistul a făcut anunțul pe contul de Instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții.

 

 

citește și...