Antonia a izbucnit în mediul online. ’’Oamenii se grăbesc să mă judece ca fiind prostuță. Am ales să am mai puține apariții’’

30.03.2022, 14:28

Antonia a izbucnit în mediul online, mărturisind că a ales să nu mai apară în spațiul public din cauza prejudecăților oamenilor. Vedeta spune că se simte subestimată din cauza aspectului fizic și că este luată peste picior. ’’Oamenii se grăbesc să mă judece ca fiind prostuță. Ei sunt motivul pentru care am ales să am mai puține apariții.’’, este mesajul transmis de Antonia

De-a lungul anilor, Antonia a fost vânată de mass-media din cauza greșelilor făcute în interviuri. Chiar dacă este atentă pentru a nu mai greși, vedeta mai are însă și scăpări. Una dintre acestea a fost taxată recent, atunci când vedeta a încurcat perioadele din viața sa și a spus că pe atunci termina liceul, când în realitate probabil se referea la perioada școlii generale.

Recent, artista a izbucnit in mediul online, din cauza faptului că nu a mai suportat comentariile răutăcioase la adresa ei. Solista a publicat pe contul personal de Instagram, în secțiunea Story, un mesaj adresat fanilor ei.

”Am ales să am mai puține apariții”

”Am perioade de anxietate când apar la Tv, sau internet, fie că este vorba despre un interviu Tv sau un podcast online ori un game show. De ce? Pentru că oamenii se grăbesc să mă judece ca fiind prostuță (asta îi face să se simte mai puternici, mai deștepți sau mai buni decât mine). Sunt ceva de genul: ‘’Vezi, este doar frumoasă, dar foarte prostuță’’. Ei sunt motivul pentru care am ales să am mai puține apariții. Cine mă cunoaște cu adevărat, știe că am multe de spus, dar prefer să le spun în timpul meu și în pace fără oameni care judecă, în jurul meu’’, este mesajul transmis de Antonia, internauților.

Vedeta se declară dezamăgită de răutatea oamenilor din comunitatea ei și subliniază că rolul ei nu este de a mulțumi și de a face pe placul tuturor.

”Sunt doar dezamăgită de răutatea și furia pe care multe persoane le îmbrățișează”

‘’Nu sunt aici să mulțumesc pe toată lumea, și chiar dacă aș vrea nu aș putea și sunt perfect în regulă cu asta. Sunt doar dezamăgită de răutatea și furia pe care multe persoane le îmbrățișează în lumea asta’’, a completat artista.

În trecut, artista a explicat că se simte rușinată să poarte discuții în română în spațiul public, întrucât pentru ea totul se desfășoară mai întâi în engleză. Mai mult, vedeta a spus, într-un podcast cu Maria Popovici. că a fost victima bullying-ului.

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Este efectiv un blocaj”

„Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să mă victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a povestit Antonia în podcastul Mariei Popovici.

citește și...