FOTO. Anna Lesko, ținută de infarct în direct, la tv! Costumația i-a jucat feste artistei

01.02.2021, 21:12
FOTO. Anna Lesko, ținută de infarct în direct, la tv! Costumația i-a jucat feste artistei
Anna Lesko, ținută de infarct în direct, la tv! Costumația i-a jucat feste artistei

Luni seară, 1 februarie, Anna Lesko a fost invitată în emisiunea ‘La Măruță’.

Ca deobicei, artista nu a venit cu mâna goală, ci a venit în dar cu o prăjitură, pe care i-a dat-o lui Magitot și colegilor de platou.

Atenția lor, însă, nu a mai fost la prăjitura preparată de solistă. Anna Lesko face ce face și captează atenția oriunde s-ar afla. Și nici nu e de mirare, cu un așa trup senzual!

Anna Lesko, aproape dezgolită la tv

Vedeta este conștientă nu doar de atuurile sale muzicale, cât și de cele fizice, astfel că nu ezită să se pună în valoare ori de câte ori simte nevoia. Cam des, ce-i drept!

Interpreta și-a făcut apariția într-o ținută incendiară, care i-a scos în evidență silueta impecabilă. Anna Lesko a purtat o rochie neagră, scurtă, extrem de decupată la nivelul sânilor.

Pe tot parcursul emisiunii, cântăreața și-a ‘aranjat’ decolteul de mai multe ori, iar silicoanele aproape că dădeau pe dinafară.

Anna Lesko a împlinit 42 de ani

Pe 10 ianuarie, Anna Lesko și-a aniversat ziua de naștere. Artista a împlinit 42 de ani.

’42 de ani este o vârstă excepțională! La 40 am simțit această plenitudine. Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi? Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect’, a spus Anna Lesko, la PRO TV.

Solista nu a fost măritată niciodată! În 2020, Anna Lesko a pus punct relației cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, tatăl fiului său.

‘N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu’, a afirmat vedeta.

citește și...