Cel mai inedit loc în care Anna Lesko a făcut amor. ”A fost greu, dar s-a realizat”

25.10.2020, 10:47
Cel mai inedit loc în care Anna Lesko a făcut amor. ”A fost greu, dar s-a realizat”
Cel mai inedit loc în care Anna Lesko a făcut amor. ”A fost greu, dar s-a realizat”

Anna Lesko  a făcut dezvăluiri intime la emisiunea ”Ferma”. Aceasta a dezvăluit care a fost cel mai inedit loc unde a făcut amor.

Concurenții de la show-ul ”Ferma”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, au avut parte și de un joc: adevăr sau provocare. Cu această ocazie, cântăreața Anna Lesko a dezvăluit câți parteneri a avut de-a lungul anilor și care este locul public în care a făcut amor, relatează protv.ro.

”11 parteneri sexuali diferiți”, a răspuns Anna Lesko. Iar în ce privește locul public neobișnuit în care a făcut amor, cântăreața a mărturisit deschis: ”În avion. A fost greu, dar s-a realizat”.

Pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua Anna Lesko acasă

În urmă cu câteva zile,  Anna Lesko a fost luată la întrebări de Mihaela Rădulescu, moderatoarea emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV. Mihaela Rădulescu a întrebat-o pe Anna Lesko pe care bărbat din ”Ferma” l-ar lua acasă. Artista a spus că ar lua trei, nu unul: pe Andrei Stoica, pe George Burcea și pe George Piștereanu, apoi a spus, din punctul ei de vedere, ce calități are fiecare.  ”Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte-foarte mult din multe puncte de vedere. Îmi place bărtbatul din el. Îmi plac mâinile lui mari, îmi place rezistența și lipsa asta de scârbă. Orice îi spunb el zice da. Orice am face, el întotdeauna mi-a zis da”, a spus vedeta.

”La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui”, a continuat Anna Lesko.

”La Piștereanu… Atât de mult ne potrivim. Îmi place foarte mult să glumesc cu el. Îmi place ironia lui, îmi place la nebunie. Îmi place spiritul de observație pe care și l-a dezvoltat. Și mi se pare că foarte bine funcționăm”, a mai mărturisit senzuala cântăreață.

citește și...