FOTO / Anna Lesko, super sexy într-un body transparent. A adunat mii de like-uri

07.10.2020, 13:23

Anna Lesko și-a înnebunit fanii cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe o rețea de socializare. Cântăreața este super sexy într-un body din dantelă, transparent.

Anna Lesko are 41 de ani, dar are un trup cu forme perfecte, pe care nu ezită să le etaleze în cele mai sumare ținute. De data aceasta, artista a postat, în mediul online, două fotografii în care apare într-o ipostază super sexy, îmbrăcată într-un body din dantelă albă, transparent.


”Nu, nu am terminat renovarea în casă, dar mi-au venit “jucăriile noi” și nu mă pot abtine?. Curburile acestui fotoliu denumit TOLEDO roz bombon, mă îndeamnă la relaxare în toiul dimineții”, este mesajul pe care Anna Lesko l-a scris în dreptul imaginilor.

În doar câteva ore, fotografiile cu Anna Lesko în body au adunat numeroase aprecieri de la internauți. pe Instagram, vedeta a primit peste 6.000 de like-uri, în timp ce pe Facebook numărul aprecierilor a fost de aproape 3.000.

Anna Lesko nu a fost niciodată căsătorită

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a declarat vedeta.