FOTO / Anna Lesko s-a fotografiat goală în așternuturi. Au curs like-urile!

25.06.2021, 13:20
FOTO / Anna Lesko s-a fotografiat goală în așternuturi. Au curs like-urile!
FOTO / Anna Lesko s-a fotografiat goală în așternuturi. Au curs like-urile!

Cântăreața Anna Lesko s-a lăsat fotografiată goală în așternuturi, în timp ce mânca pepene. Ipostaza extrem de provocatoare în care s-a afișatr vedete a încins atmosfera în mediul online. Internauții care au văzut fotografiile cu Anna Lesko în pat s-au grăbit să dea like și să îi transmită mesaje senzualei cântărețe.

Anna Lesko demonstrează că este o femeie liupsită de inhibiții. Acc esta obișnuiește să se afișeze în fața fanilor săi în cele mai provocatoare ipostaze. Așa s-a întâmplat și acum, când artista a postat, în mediul online, două fotografii în care este mai inciitantă ca niciodată.

În imaginile respective, Anna lesko apare dezbrăcată în așternuturi, în timp ce mănâncă o felie de pepene.

Anna Lesko s-a fotografiat goală în așternuturi. Ce mesaje i-au transmis internauții

Postarea Annei Lesko pe Instagram a adunat peste 13.000 de like-uri. În plus, artista a primit numeroase mesaje de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Drept să-ți spun și mie mi-ai făcut poftă”, ”Ești superbă”, ”Wow”, „Mi-ai făcut poftă de lubeniță! Pepene roșu, adică. Ești superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Anna Lesko.

Anna Lesko este mamă singură

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...