FOTO / Anna Lesko, răpitoare în costum de baie. Ce au observat însă cei care au văzut-o!

12.07.2022, 10:59
FOTO / Anna Lesko, răpitoare în costum de baie. Ce au observat însă cei care au văzut-o!
Anna Lesko, răpitoare în costum de baie

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este o prezență incendiară oriunde își face apariția. Vedeta arată extraordinar de bine, iar formele ei apetisante atrag toate privirile. Artista și-a încântat admiratorii din mediul online cu câteva fotografii în care își etalează trupul în costum de baie, la plajă.

Anna Lesko a publicat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, fotografii în care apare la plajă, în costum de baie.

Cântăreața este răpitoare și atrage toate privirile cu trupul ei foarte bine conturat.

Anna Lesko, răpitoare în costum de baie. Fanii consideră că vedeta a slăbit

Deși are o siluetă ireproșabilă, internauții i-au transmis Annei Lesko că a mai slăbit.

”Chiar nu e niciun loc unde se mănâncă bine pe acolo?”, ”Mai asta da femeie si frumoasa si gospodina stie sa faca de toate”, ”Super frumoasă”, ” Ești superba”, ”Ai ramas….doua coaste si un zambet, iubire…!!!!!!Zici ca mănânci doar miercurea si toamna….!!!!!!”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Te-ai facut aproape un schelet, mai pune putina carne pe tine, esti frumoasa dar prea slaba”, ”Ai grijă, nu mai slabi! Nici asa nu e bine! Mai pune doua sau trei kilograme și e perfect!”, ”Mai bine dă costumul ăla jos”, ”Ești perfectă”, ”Anicika, unde ți-e stomacul?”, ”Divă”, sunt unele dintre mesajele primite de Anna Lesko de la internauți.

Anna Lesko este mama unui băiețel

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație. Cu toate că nu a ajuns în fața altarului, Anna lesko a primit cereri în căsătorie, după cum a dezvăluit artista pentru revista Viva. ”Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a dezvăluit Anna Lesko.
citește și...