FOTO / Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată. Cum a putut să pozeze!

22.10.2022, 10:48
FOTO / Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată. Cum a putut să pozeze!
Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată

Cântăreața Anna Lesko, în vârrstă de 43 de ani, a pozat ma sexy ca niciodată. Apariția vedetei a înfiebântat imaginația celor care îi umăresc activitatea în mediul onliine. Vedceta s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă, etalându-ți trupul cu forme ma mult decât apetisante în toată splendoarea. Anna Lesko are cu ce se lăuda din punct de vedeere fizic, lucru pe care l-au remarcat ș internauții.

 

Anna Lesko l-a lăsat fotografiată în pat, într-o ipostază plină de senzualitate, etalându-și formele fără cusur în lenjerie intimă – un body de culoare roșie, din dantelă, care îi pune foarte bine în valoare atuurile fizice.

Noaptea este ziua celor care caută în ei şi nu în alţii”, a scris vedeta în dcreptul imagini.

Anna Lesko, mai incitantă ca niciodată. Ce mesaje a primt de la internauți

Fotografia postată de Anna Lesko a adunat numeroase like-uri, dar și comentari din paertea intenauților.

”Minunată”, ”Super”, ”Ești superbă, m-ar plăcea să fac dragoste cu tine”, ”Ai cautat și tu ceva în tine în noaptea asta!!!”, ”Superbă”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce bună ești”, ”Frumos”, ”Ești super minunată”, ”O femeie adevărată”, sunt doar câteva dintre comentarile internauților la postarea cântăreței.

Anna Lesko este mama unui băiat

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație.

Anna Lesko a vorbit despre relația cu ful ei, Adam, într-un ntervu pe care l-a acordat pentru revista Viva. ”Adam nu e buclucaș. Plâng de emoție datorită felului în care mă iubește, îmi face complimente mereu, e foarte atent la mine, face gesturi frumoase (îmi aduce un desen) și mă face să plâng de bucurie. Chiar dacă eu pare că sunt de fier, imediat mă face praf”, a mărturist Anna Lesko.

”Facem totul împreună: de la concerte până la filmări. Îl iau cu mine absolut peste tot. Când va fi mare, își va aduce aminte de tot: filmări, emisiuni. Știe tot ce fac și e mereu lângă mine. Eu vreau să împrumute tot de la mine, să știe ce fac, cu ce mă ocup, ce se întâmplă”, a adăugat vedeta.

citește și...