FOTO. Anna Lesko, în ipostaze tandre cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’

30.11.2020, 13:03
FOTO. Anna Lesko, în ipostaze tandre cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de fostul concurent de la 'Puterea dragostei'
Anna Lesko, în ipostaze tandre cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de fostul concurent de la 'Puterea dragostei'

Anna Lesko este din ce în ce mai lipsită de inhibiții, iar videoclipul pe care l-a lansat de curând demontrează acest lucru. 

Anna Lesko are 41 de ani, dar arată mai bine ca niciodată! În cel mai recent clip al piesei ‘Eu cu tine, tu cu mine’, focoasa șatenă și-a etalat formele fizice de invidiat. Anna Lesko a filmat alături de Bogdan Mocanu, fost concurent la ‘Puterea dragostei’.

Anna Lesko, în tandrețuri cu Bogdan Mocanu

În videoclip, Anna Lesko apare în brațele lui Bogdan Mocanu, în cadă, iar acesta o ține în brațe. Vedeta nu a avut rețineri să fie mângâiată de Mocanu. Anna Lesko a purtat un body de culoarea pielii, care i-a lăsat la vedere trupul impecabil.

Anna Lesko are parte numai de noroc! Aceasta apare, alături de alte vedete, într-un videoclip postat de celebra Jennifer Lopez pe YouTube.

Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe YouTube un clip creat special pentru fanii săi, intitulat „Pa’ Ti Challenge TikTok Dance Compilation”, în care apar persoane din întreaga lume care dansează pe piesa ei și a lui Maluma, inclusiv Anna Lesko. Respectivul clip a adunat peste 300.000 de vizualizări în timp record.

Anna Lesko, în conflict cu Ana-Maria Ababei

Ana-Maria Ababei, fostă concurentă la emisiunea ”Ferma”, a mărturisit că nu va ține legătura cu cântăreața Anna Lesko.

Ana-Maria Ababei a avut parte de niște conflicte cu cântăreața Anna Lesko. Ana-Maria Ababei a afirmat, într-un interviu pentru Click, că nu va ține legătura cu Anna Lesko după show.

”Ca de fiecare dată, voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate. Vă zic și cu cine nu voi mai vorbi după terminarea emisiunii, dar numai dacă promiteți că scrieți cu litere mici, ca să nu fie sesizabil. Anna Lesko”, a declarat Ana-Maria Ababei.

citește și...