FOTO / Anna Lesko, în cel mai sexy body! Ipostaza care i-a scos în evidență toate atuurile fizice

01.08.2021, 10:18
FOTO / Anna Lesko, în cel mai sexy body! Ipostaza care i-a scos în evidență toate atuurile fizice
FOTO / Anna Lesko, în cel mai sexy body! Ipostaza care i-a scos în evidență toate atuurile fizice

Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai senzuale vedete din pieisajul showbiz-ului autohton. Vedeta știe foarte bine cum să capteze atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Cântăreața a încins atmosfera pe internet cu o fotografie în care apare îmbrăcată într-in body din dantelă, care îi pune în valoare toate atuurile fizice.

Cântăreața Anna lesko este posesoarea unui trup cu forme de invidiat. Vedeta atrage atenția oriunde își face apariție.

Artista știe foarte bine cum să se pună în valoare și cum să  își incite fanii din mediul online.

Anna Lesko, în cel mai sexy body! Internauții au reacționat imediat

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Anna Lesko a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body din dantelă albă, transparent și decupat în partea din spate, care i-a scos în evidență toate atuurile fizice.

Internauții au reacționat imediat la vederea ipostezei pline de senzualitate în care s-a afișat Anna Lesko: ”Arăți minunat”, ”Adorabilă”, ”Un pic de decență”, ”O femeie frumoasă”, ”Este actriță de filme pentru adulți???”, ”Să o îmbrace cineva”, ”Prea sexy poza”, ”Fain posterior”, ”Ești superbă”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Ce corp minunat ai”, ”Super”, ”O femeie frumoasă”, ”Superbă femeie”, ”Ești bombă sexy”, ”Bună rău”.

Cine este Anna Lesko

 

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979.   În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic. Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la Facultatea de Drept din Capitală.

Anna Lesko este mare pasionată de pictură. Maeștrii care au inițiat-o în această artă au fost astfel de personalități remarcabile, precum Mircea Novac și Sabin Bălașa. “Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, spunea artista într-un interviu.

citește și...