FOTO / Anna Lesko i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară. ”Bătaie cu perne?”

18.07.2021, 10:22
FOTO / Anna Lesko i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară. ”Bătaie cu perne?”
FOTO / Anna Lesko i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară. ”Bătaie cu perne?”
Cântăreața Anna Lesko știe exact cum să atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Vedeta se afișează în cele mai incendiare ipostaze. de data aceasta, vedeta a postat, în mediul onine, două fotografii în care apare în pat, acoperită doar de o pernă. ”Bătaie cu perne?”, i-a provocat Anna Lesko pe internauți.Anna Lesko este considerată una dintre cele mai senzuale apariții din peisajul showbiz-ului autohton.  Vedeta știe foarte bine cum să atragă atenția internauților, postând e rețelele de socializare imagini în care apare în ipostaze provocatoare, în care își etalează trupul cu forme apetisante.

De data aceasta, Anna Lesko a publicat, pe contul său de Instagram, două fotografii în care apare dezbrăcată în pat, acoperită doar de o pernă, astfel încât să nu lase la vedere mai mut decât și-ar fi dorit. ”Bătaie cu perne?”, a scris Anna Lesko în dreptul imaginilor.

Anna Lesko i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară. Cum au reacționat internauții

Reacțiile celor care o urmăresc pe Anna Lesko pe rețelele de socializare au apărut imediat.

”Frumoasă doamnă”, ”Ce aș fi vrut să fiu eu fotograful”, ”Puțină decență, totuși ai o vârstă”, ”Aruncă perna”, ”Bună rău, rusoaica”, ”Ador”, ”Ce m-aș face față de pernă”, ”Cu o perniță mică ieșea mai frumos”, i-au scris internauții Annei Lesko.

Cine este Anna Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979.   În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic. Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

Anna Lesko este mare pasionată de pictură. Maeștrii care au inițiat-o în această artă au fost astfel de personalități remarcabile, precum Mircea Novac și Sabin Bălașa. “Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, spunea artista într-un interviu.

citește și...