FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă. Ținuta care nu lasă loc interpretărilor!

15.09.2021, 10:30
FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă. Ținuta care nu lasă loc interpretărilor!
FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă. Ținuta care nu lasă loc interpretărilor!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, s-a afișat în fața celor care o urmăresc în mediul onlne într-o ținută mai mult decât provocatoare. Artista a ales să poarte o rochie pe care nu a avut lenjerie intimă. Imaginile incendiare publicate de Anna Lesko au adunat like după like din partea internauților.

Anna Lesko știe cum să capteze atențiia tutror celor care p urmăresc pe rețelele de socializare. Cântăreața este foarte activă în mediul online, unde postează imagini care mai de care mai provocatoare, în care își etalează atuurile fizice.

Acum, Anna Lesko a postat, pe contul ei de Instagram,  două fotografii  de la filmările pentru emisiunea ”Splash: Vedete la apă”. Anna Lesko apare într-o ținută vaporoasă și super sexy, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă.

Anna Lesko, fără lenjerie intimă. ”Chiar fără chiloți???”

Imaginile cu Anna Lesko fără lenjerie intimă au strâns aproape 20.000 de aprecieri în mediul online, dar și numeroase comentarii.

”Wow”, ”Chiar fără chiloți???”, ”Cea mai tare poziție, așa te vreau”, ”Ești epilată?”, ”Hot„, ”Să-i amintească cineva câți ani are…”, ”Ești superbă”, ”Ana are din nou ocazia să se dezbrace la TV, ca prea o făcea doar pe insta”, ”Anuscka nu ai chiloței”, ”Ești superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anna Lesko de la internauți.

Ce a declarat Anna Lesko despre despărțirea de tatăl băiețelului ei

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko.

citește și...