FOTO / Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. A încins iar atmosfera pe internet!

10.11.2021, 10:35
FOTO / Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. A încins iar atmosfera pe internet!
FOTO / Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. A încins iar atmosfera pe internet!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, a încinc din nou atmosfera pe rețelele de socializare. Artista a postat mai multe fotografii în care apare  fără haine, în așternuturi. Imaginile au atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, care s-au grăbit să îi trimită tot felul de mesaje vedetei.

Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare.

Artista a înfierbântat din nou atmosfera pe rețelele de socializare, acolo unde a publiicat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată în pat. Vedeta a pozat în așa fel încât să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. ”Te-a trădat oglinda”

Fotografiile postate de Anna Lesko au atras imediat atenția internauților.

”Ești cea mai frumoasă femeie”, ”Superbă”, ” Bestial de frumoasă. Foarte sexy. Magnifică. Unică. Tot respectul”, ”E clar…daca e sa atribuim termenul de “diva” in adevaratul sens al cuvantului unei femei din showbiz-ul romanesc …Anna Lesko e singura,in acceptiunea mea, care merita si i se potriveste pe deplin acest statut…”, ”Anuska, te-a trădat oglinda!”, ”Nota 10”, ”Frumos peisajul…”, sunt measajele primite de cântăreață în mediul online.

Ce a declarat Anna Lesko despre despărțirea de tatăl băiețelului ei

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko.

citește și...