FOTO / Anna Lesko, decoltată până la buric. Reacțiile au apărut imediat: ”Etalon pentru femei”

28.02.2021, 09:54
FOTO / Anna Lesko, decoltată până la buric. Reacțiile au apărut imediat: ”Etalon pentru femei”
FOTO / Anna Lesko, decoltată până la buric. Reacțiile au apărut imediat: ”Etalon pentru femei”

Cântăreața Anna Lesko s-a afișat în fața fanilor săi din mediul online într-o ținută extrem de decoltată.

Anna Lesko  a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare îm,brăcată într-o rochie vaporoasă. Ceea ce a atras imediat atenția a fost decolteul impresionant. Rochia desccheiată până la buric a lăsat la vedere bustul apetisant al artistei.

Apariția Annei Lesko a stârnit imediat interesul celor care o urmăresc în mediul online.  ”Cea mai frumoasă femeie din lume”, ”Ești pe placul multora pentru faptul că ești naturală în tot ce faci”, ”Minunat”, ”Ești superbă! Etalon pentru femei”, ”Superbă, fermecătoare și sexy”, ”Frumoasă foc”, ”Superbă”, ”Adorabilă”, au complimentat-o internauții pe Anna Lesko pentru cum arată.

Anna Lesko este mamă singură

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

 

citește și...