FOTO. Anna Lesko, apariție incendiară la mare. Cum petrece solista de 1 MAI

01.05.2022, 16:56

Anna Lesko petrece de 1 MAI pe litoralul românesc. Vedeta știe cum să atragă toate privirile datorită trupului bine lucrat, dar și ținutele alese o ajută să iasă în evidență. ” Bombă SEXY” ;” Frumoasă foc” , sunt comentariile fanilor. Cum își menține silueta vedeta

Cântăreața se află într-o continuă petrecere de câteva zile. Vedeta se află se litoralul românesc de pe data  de 29 aprilie, când a petrecut alături de prieteni într-un club cunoscut. Pe 30 aprilie, cântăreața a reluat distracția într-o altă locație, acolo unde a atras toate privirile cu ținuta aleasă.

Anna Lesko emană senzualitate prin toți porii. Vedeta știe cum să își etaleze formele. Recent, solista  a îmbrăcat un costum de baie verde neon, peste care a pus o rochie neagră, din plasă. Outifitul ei a fost completat de o haină din blană de culoare roz aprins. În fotografie, se poate vedea bustul generos al vedetei.

Cum au reacționat fanii

Fanii au reacționat și i-au dat  2.000 de like-uri. Mulți dintre ei i-au apreciat fotohrafia.

” Bombă SEXY” ;” Frumoasă foc” , sunt comentariile fanilor.

Cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine

Anna Lesko reușește să faca senzatie cu aparițiile sexy. Vedeta susține că nu a apelat la diete drastice. Insă, solista a urmat o dietă de detoxifiere.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere.

Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru VIVA!

 

De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a afirmat Anna Lesko într-un interviu mai vechi.

citește și...