Care este secretul siluetei Annei Lesko. ”Am aceleași haine de acum o mie de ani”

21.10.2020, 09:52
Care este secretul siluetei Annei Lesko. ”Am aceleași haine de acum o mie de ani”
Care este secretul siluetei Annei Lesko. ”Am aceleași haine de acum o mie de ani”

Cântăreața Anna Lesko are o siluetă de invidiat. Artista amărturisit că este foarte atentă la alimentația pe care o are pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Anna Lesko a declarat, pentru revista Viva, că nu a avut niciodată oscilații mari în greutate, nici măcar atunci când a fost însărcinată. Cântăreața a explicat în ce constă alimentația sa și care este secretul ei pentru a avea o siluetă impecabilă.

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv.

Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a afirmat Anna Lesko.

Vedeta a explicat că a învățat să gătească încă din copilărie.

”Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine, să știm să coasem, să croșetăm. La noi în casă, până și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc”, a spus solista.

Anna Lesko e mamă singură

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko a mărturisit că este deschisă pentru o nouă relație sentimentală. De asemenea, ea a mai spus că nu stă niciodată ancorată în trecut în ceea ce privește viața sa personală.

”Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe.

Sunt deschisă către iubire, către noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am mai avut momente când am mai clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg”, a declarat artista de curând.

citește și...