Anna Lesko, ipostază incendiară! Cum s-a pozat vedeta. FOTO

22.03.2022, 10:40
Anna Lesko, ipostază incendiară! Cum s-a pozat vedeta. FOTO
FOTO / Super sexy Anna Lesko. Ipostaza incendiară în care a pozat vedeta

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, știe foarte bine cum să atraga atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socvializare. Vedeta a postat o fotografie în care apare într-o ipostază incitantă: dezbrăcată, acoperită doar de o pernă. Imaginea a provocat un val de reacții în rândul internauților.

Anna Lesko a pozat mai sexy ca niciodată. Cântăreața a postat pe contul său de pe o rețea de socializare o fotografie în care apare goală.

Artista a avut grijă să pozeze astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit, acoperindu-și bustul și zona intimă cu o pernă.

Anna Lesko, ipostază incendiară. Reacții peste reacții din partea fanilor

Fotografia cu Anna Lesko extrem de provocatoare a adunat mii de like-uri în mediul online și a provocat reacții peste reacții din partea celo care urmăresc activitatea artistei pe rețelele de socializare.

”Eu am răbdare până vine cineva să ia perna”, ”Frumy”, ”E cam friguț”, ”Superbă”, ”Nu ai de gând să îmbătrânești”, ”Au, au, Anna”, ”Frumusețe de frumusețe”, ”Timpul spune să arunci perna aia cât mai departe”, ”Super”, ”Chiar goală?”, ”Să nu răcești”, ”Minunată”, ”Așa poză faină…”, au comentat internauții la postarea Annei Lesko.

Anna Lesko e mamă singură

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație.

citește și...