FOTO / Anna Lesko, apariție incendiară. Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor

16.06.2021, 11:28
FOTO / Anna Lesko, apariție incendiară. Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor
FOTO / Anna Lesko, apariție incendiară. Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor

Cântăreața Anna Lesko s-a afișat din nou într-o ipostază provocatoare în fața fanilor săi din mediul online.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Anna Lesko a postat două fotografii în care apare într-o ipostază provocatoare. Cântăreața este acoperită doar de un prosop, imaginile fiind pline de senzualitate.

Postarea Annei Lesko a adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii din partea internauților. ”Ești foarte frumoasă, nu cred că trebuie să arăți totul”, ”La modul cel mai serios, te-au părăsit hainele?”, ”Ce rost mai avea prosopul?”, ”Aruncă-l, doar te incomodează”, ”Frumoasă și sexy”, ”Ești superbă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Anna, curaj, dă-l jos”, ”Lasă-l să cadă”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților la postarea Annei Lesko.

Anna Lesko este mamă singură

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care a fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...