FOTO / Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani

04.07.2021, 10:15
FOTO / Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani
FOTO / Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu este într-o formă fizică foarte bună. La 43 de ani, vedeta afișează un look de invidiat. Andreea Raicu a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii în care își etalează formele în costum de baie. Reacțiile celor care au văzut–o nu au întârziat să apară.

Andreea Raicu a publicat, în mediul online, mai multe imagini din vacanță, în care apare în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print, fosta prezentatoare de televiziune afișează o siluetă de vis și u trup cu forme foarte bine conturate.

Andreea Raicu, în costum de baie. Internauții au complimentat-o pentru cum arată

 

Imaginile cu Andreea Raicu în costum de baie au adunat numeroase aprecieri și partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, dar și foarte multe comentarii.

”Măi, dar cum arată femeia asta!”, ”Superbă”, ”Ce frumoasă ești și ce bine arăți”, ”Frumoasă și sexy”, ”Ești minunată!”, ”Perfectă”, ”Perfecțiune”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Minunată”, ”Super costumul, tu ești minunată”, au complimentat-o internauții pe Andreea Raicu.

Andreea Raicu a prezentat numeroase emisiuni la TV

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune.

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...