FOTO / Andreea Raicu, dezbrăcată pe internet. Ipostază fierbinte cu vedeta

06.07.2022, 10:51
FOTO / Andreea Raicu, dezbrăcată pe internet. Ipostază fierbinte cu vedeta
Andreea Raicu, dezbrăcată pe internet

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu, în vâstă de 44 de ani, s-a afișat într-o ipostază fierbinte în timpul vacanței pe care o petrece în Grecia. Acesta a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare dezbrăcată. Imaginea este una plină de senzualitate. Internauții au reacționat imediat.

Andreea Raicu și-a surprins fanii cu o fotografie din vacanța petrecută în Grecia. În imaginea postată în mediul online, vedeta apare într-o ipostază plină de senzualitate. Aceasta nu poartă sutien, însă stă cu spatele la cameră, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

„Aveam nevoie de asta atât de mult… Liniște și mare pentru suflet și corp. Exact ce aveam nevoie după toată nebunia din ultimele luni”, a notat Andreea Raicu în deptul fotografiei respective.

Andreea Raicu, dezbrăcată pe internet. Au curs comentariile în online

Apariția Andreei Raicu a strâns numeroase comentarii în mediul online.

 

”Superbă! Doamne cât îmi ești de dragă!”, ”Frumos”, ”Vreau și din față”, ”ce panterră”, ”Superbă”, ”Foarte frumos”, ”Coool”, ”Ești seducătoare”, i-au transmis cei care îi urmăresc ac tivitatea pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu, despre cum a ajuns în televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin a moderat-o la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.
citește și...