FOTO. Andreea Esca s-a apucat serios de slăbit! Ce exerciții face. Așa nu ai mai văzut-o niciodată pe știrista de la PRO TV

04.10.2020, 11:40
FOTO. Andreea Esca s-a apucat serios de slăbit! Ce exerciții face. Așa nu ai mai văzut-o niciodată pe știrista de la PRO TV
Andreea Esca s-a apucat serios de slăbit! Ce exerciții face. Așa nu ai mai văzut-o niciodată pe știrista de la PRO TV

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de la PRO TV, nu a fost niciodată adepta operațiilor estetice, de aceea a decis să scape de kilogramele în plus și s-a apucat de un program intensiv de exerciții fizice. Vedeta s-a pus serios pe treabă și a mărturisit că vrea să dea jos burta.

Andreea Esca, în vârstă de 48 de ani, vrea să slăbească cu orice preț, așa că a decis să facă pilates, sub supravegherea atentă a unui instructor personal. Mai mult de atât, aceasta nu s-a sfiit să recunoască ce înălțime are față de alte vedete. Andreea Esca măsoară doar 1,62 de cm, motiv pentru care vrea să aibă kilograme cât mai puține.

Andreea Esca vrea să slăbească

Pe pagina ei de Instagram, vedeta s-a filmat în timp ce efectua exercițiile extenuante la sală. Vedeta de la PRO TV a precizat că exercițiile pe care le face ajută foarte mult la spate, membrele superioare, picioare și posterior.

În plus, ea a mai spus că vrea să își ajusteze silueta pentru a încăpea în celebrul sacou cu care spune ”Bună seara, România, bună seara, București”, din 1995 în prezent.

”Poate nu-mi intră sacoul, Robert Bajan, că jar mănânci”, i-a spus vedeta antrenorului ei de pilates.

A ținut diverse diete

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca reușise să slăbească aproape 10 kilograme cu o dietă fără carbohidraţi, adică a renunțat la pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri.

‘Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, ne-a mărturisit Andreea. „Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’, spunea Andreea Esca, în 2017.

citește și...