Andreea Esca, luată la întrebări de fiica ei. “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

21.09.2020, 09:57
Andreea Esca, luată la întrebări de fiica ei. “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”
Andreea Esca, luată la întrebări de fiica ei. “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, a fost luată la întrebări de fiica sa, Alexia Eram, în cadrul unui interviu.

Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV a fost luată la întebări de fiica sa într-un interviu.

Alexia Eram i-a pus întrebări indiscrete mamei sale la Digital Divas.

“Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, a întrebat-o Alexia Eram pe celebra ei mamă.

“Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a răspuns Andreea Esca, citată de protv.ro.

Ce dezvăluiri a făcut Andreea Esca despre cariera ei

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Esca i-a povestit fiicei sale și detalii din cariera sa în televiziune.

“La 20 de ani lucram deja la SOTI. Eram foarte entuziasmată de viața mea, aveam carte de muncă, de dimineața până noaptea lucram. Eram foarte pasionată, dar nu mă gândeam că asta o să fac toată viața. Nu îmi dădeam seama dacă ceea ce făceam era important sau nu, dar îmi plăcea. Și asta i-aș spune oricui, să facă ce îi place”, a spus vedeta.

Andreea Esca a subliniat că iubește în continuare ceea ce face, dar a recunoscut că încă mai are uneori emoții atunci când are un interviu cu cineva special sau când are o zi în care se simte pur și simplu mai sensibilă. Însă, meseria ei o motivează.

“Dacă îmi e rău într-o zi, de la ora 19:00 nu îmi mai e rău, după care îmi e rău din nou”, a mai precizat prezentatoarea principalului jurnal de știri de la pro TV.

citește și...