FOTO / Andreea Berecleanu, mai emoționată ca niciodată. ”Are răspunsuri acolo unde totul pare imposibil”

23.07.2020, 14:39
FOTO / Andreea Berecleanu, mai emoționată ca niciodată. ”Are răspunsuri acolo unde totul pare imposibil”
Andreea Berecleanu, mai emoționată ca niciodată. ”Are răspunsuri acolo unde totul pare imposibil”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu are parte de o zi importabntă în viața sa. Aceasta o aniversează pe cea care i-a dat viață.

Andreea Berecleanu are o relație cu totul specială cu mama sa, pe care o aniversează astăzi. De ziua de naștere a celei care i-a dat viață, fosta prezentatoare de știri a făcut o declarație înduioșătoare pe contuul său de socializare, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii în care apare mama sa.

”Fiecare an e important, așa cum fiecare zi și fiecare clipă trebuie trăite din plin! Momentul nașterii unui copil este o bucurie unică pentru un părinte. Astăzi, bunica mea are șansa, la peste 90 de ani, de a-și serba fiica, pe mamă mea, care astăzi împlinește 70 de veri solare ca ea.

Dincolo de prezicerile unui semn zodiacal, este cea pe care eu am primit-o de la Dumnezeu să mă nască și să fie a mea pentru totdeauna. Și eu a ei! Este discretă, puternică, generoasă, frumoasă la chip și suflet și super simpatică. ?.

Are răspunsuri acolo unde totul pare imposibil, are iubire necondiționată pentru familie. Și asta am învățat și eu, tot de la ea. La mulți ani, sănătoși, bucuroși, fericiți, mamă! Să ne trăiești!❤️”, a spus vedeta.

Două  mariaje și doi copii

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu jurnalistul Andrei Zaharescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este măritată cu medicul estetician Constantin Stan.

Și-a dat demisia de la Antena 1 după 17 ani

Într-un recent interviu, Andreea Berecleanu a vorbit despre cariera sa în televiziune. Vedeta a făcut referire și la postul de televiziune Antena 1, de unde și-a dat demisia și unde a lucrat timp de 17 ani.

“Viața mea nu a început cu Antena 1. Viața mea a început cu Soti. A urmat, pentru o scurtă perioadă Antena 1, apoi Pro tv, aproape 9 ani, 7ABC – trei luni cu Mihai Tatulici… La început, a fost și presă scrisă… Antena timp de 17 ani. Așa încât nu a început și nici nu se va termina cu Antena 1. Eu intenționez să-mi văd de planurile mele care continuă pe partea de comunicare, pentru că jurnalistul este un comunicator și ar trebui să fie în toate zonele”, a declarat Andreea Berecleanu.

 

citește și...