Andreea Berecleanu se laudă cu audiențele. ”Am fost peste Pro și Antena”

25.05.2020, 14:31
Andreea Berecleanu se laudă cu audiențele. ”Am fost peste Pro și Antena”
Andreea Berecleanu se laudă cu audiențele. ”Am fost peste Pro și Antena”

Andreea Berecleanu s-a întors la TV după demisia la Antena 1. Aceasta a apărut alături de fiica sa, Eva, la Kanal D.

Săptămâna trecută, Andreea Brecleanu anunţa chiar pe Facebook apariţia sa la TV, prima după demisia de la Observatorul Antenei 1, postul la care a lucrat timp de 17 ani și unde a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu.

Vedeta și fiica sa, Eva, au oferit un interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D.

Super încântată de audiențele pe care le-a făcut

După participarea la emisiunea ”teo Show”, Andreea berecleanu s-a uitat pe audiențe și a fost extrem de încântată că interviul ei de la Kanal D a fost peste Pro TV și Antena 1.

”Am stat ieri la birou și m-am uitat pe laptop la interviul înregistrat pentru Teo Show. Am zâmbit non stop. Îmi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori deștepți și carismatici. De invitați cu bun simț și care să transmită onest un mesaj. Publicul merită asta! Astăzi am primit și audiențele pe segmentul de 15 minute în care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro și Antena. Le mulțumesc celor care au ales să ne privească! Bravo, Mădălina Lambrinoc! Bravo, Teo Show!”, a scris vedeta în mediul online.

Ce declarații au făcut Andreea Berecleanu și fiica ei la ”Teo Show”

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, au vorbit la emisiunea ”Teo Show” despre planurile de viitor.

”Zilele nu seamănă între ele. Pot să vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multă treabă pe partea de comunicare, nu doar cu clinica şi în ceea ce îl priveşte pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toţi clienţii mei pe vremea de comunicare. Clienţii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a întors pe 15 martie şi o să mai fie până în toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr.

Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit okmagazine.ro.

Eva, fata vedetei, a mărturisit că se vede mămică peste vreo zece ani.

“Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de artă, de ce îmi place mai mult”.

citește și...