Cum a ajuns Andreea Berecleanu în televiziune. ”Am intrat cu părul prins în coadă de cal și cum venisem îmbrăcată de acasă”

17.05.2020, 09:48
Cum a ajuns Andreea Berecleanu în televiziune. ”Am intrat cu părul prins în coadă de cal și cum venisem îmbrăcată de acasă”
Cum a ajuns Andreea Berecleanu în televiziune. ”Am intrat cu părul prins în coadă de cal și cum venisem îmbrăcată de acasă”

Andreea Berecleanu a povestit cum a ajuns să prezinte știri la TV. Aceasta avea puțin peste 18 ani când a pășit într-o televiziune.

Fosta prezentatoare de știri Andreea Berecleanu și-a dorit să fie translator, însă destinul a făcut să ajungă una dintre ccele mai cunoscute vedete TV.

Despre începuturile ei la TV a făcut Andreea Berecleanu dezvăluiri într-un interviu.

”Eu mi-am dorit să fiu translator, am ajuns jurnalist. Din întâmplare, am făcut o vizită la Soti, prima televiziune independentă privată de după Revoluție. Mă invitase o colegă de facultate care lucra deja acolo. Iar eu eram curioasă, colaboram deja cu România Liberă și Cuvântul, deci activam în presă scrisă. Aveam puțin peste 18 ani.

Încă de la prima vizită, cineva din conducerea știrilor m-a văzut și mi-a propus să vin să dau o probă. M-au chemat a doaă zi la 6 dimineața și m-au trimis în direct. Mirela Vescan, primul meu make-up artist, a apucat să-mi dea o pudră și un ruj, atât. Am intrat cu părul prins în coadă de cal și cum venisem îmbrăcată de acasă. Mi-au dat câteva pagini în mână, un text pe care l-am citit o singură dată. Cam așa a început totul… și a durat, fără întrerupere din acel moment, 28 de ani”, a povestit Andreea Berecleanu pentru bloguluotrava.ro.


Vedeta recunoaște că meseria de jurnalist este una care implică foate mult stres, însă afirmă că este una dintre cele mai complexe și mai frumoase.

”Este un job doar pe alocuri stressant, în anumite momente. Altfel, e una dintre cele mai complexe și mai frumoase meserii. În ce privește controlul din timpul emisiilor sau interviurilor live, este o experiență acumulată în mulți ani și o stăpânire a emoțiilor.

Asta nu înseamnă că nu au existat momente în care nu am trăit din tot sufletul anumite știri. Ba chiar am lăsat platoul, am luat un operator și am mers direct pe teren pentru a vedea exact despre ce e vorba. Din acest motiv iubesc această meserie până în pânzele albe și mă bucur că mă pot adapta mereu să o practic. Nu am teamă că o voi pierde prea curând, ci doar atunci când hotărăsc eu”, a mai spus Andreea Berecleanu.

citește și...