FOTO. Andreea Bănică incendiază internetul din nou. Blondina a purtat un sutien minuscul

30.03.2022, 19:30
FOTO. Andreea Bănică incendiază internetul din nou. Blondina a purtat un sutien minuscul
Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului. ”Mă gândesc la o operație”

Andreea Bănică incendiază internetul din nou. Blondina a purtat un sutien minuscul ce îi pune în evidență bustul voluptos. La 43 de ani, blondina este într-o formă de zile mari și toate lumea poate observa asta.

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc. Vedeta arată incredibil și nu se sfiește să arate asta. Cântăreața este foarte activă pe Instagram şi îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face.  Solista a postat o imagine în care și-a etalat sânii.

Recent, Andreea Bănică a pozat sexy și a aprins imaginația internauților. Andreea Bănică s-a pozat cu un sutien albastru care abia îi acoperea sânii voluptoși.

Ce operații estetice are Andreea Bănică

Andreea Bănică a mărturisit în cadrul unui podcast că nu are nicio operație estetică până în acest moment.

”Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică, pregătită pentru operațiile estetice

Andreea Bănică a promis că în anul 2022 va face unele schimbări.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injenctabilă pentru un look fresh și gata pe azi.”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, declarații despre al treilea copil

Vedeta a vorbit despre un al treilea copil, în cadrul unei sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

„Dacă eram mai tânără, da! Cu tot cu bonă la pachet! Lor trebuie să le ofer toată atenția din lume!”, a scris Andreea Bănică alături de fotografia cu băiețelul și fetița ei.

citește și...