Andreea Bănică s-a afișat pe rețelele de socializare mai sexy ca niciodată. Cântăreața s-a fotografiat în lenjerie intimă. “Sunt sânii mei”

18.02.2022, 16:02

Andreea Bănică s-a afișat pe rețelele de socializare mai sexy ca niciodată. Cântăreața a renunțat la haine și s-a fotografiat în lenjerie intimă. “Sunt sânii mei, funduletul meu, totul îmi aparține”, spune artista. Cum au reacționat fanii vedetei.

Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă.

Frumoasa blondină știe cum să se facă remarcată şi şi-a făcut recent un selfie în lenjerie intimă în fata oglinzii.

Cum au reacționat fanii vedetei

Fanii au fost foarte surprinși, deoarece vedeta nu a mai postat astfel de fotografii incendiare până acum.

“Sexy mămică”, “Nu îți face griji dragă Andreea, la fiecare hater”, sunt de câteva ori mai mulți oameni care te adoră

“Sunt sânii mei, funduletul meu, totul îmi aparține”

Mai mult, artista a postat în dreptul fotografiei un mesaj, prin care explică că nu tine cont de părerea celor care o critică și că își dorește ca mai multe femei să îi urmeze exemplul. Vedeta spune că nu are deloc operațîi estetice, nici la sâni și nici la posterior.

Fotografia  fost apreciată de peste 6.000 de persoane în mai puțîn de o oră.

“Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multa încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat!

Toate ne facem poze în oglindă

Da, stiu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arat pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”.

Știți ce? Nu îmi pasa, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sănii mei, funduletul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract”, le-a mărturisit vedeta fanilor.

Chiar dacă artista spune că nu vrea să apeleze la bisturiu și să își facă operații estetice, la începutul anului declara că  se gândește să își injecteze acid hialuronic în buze, și ar lua în considerare şi ridicarea sânilor.

 

 

 

citește și...