FOTO / Andreea Bănică, în cea mai scurtă și mulată rochie. Ținuta care i-a scos în evidență atuurile fizice

18.07.2020, 11:53
FOTO / Andreea Bănică, în cea mai scurtă și mulată rochie. Ținuta care i-a scos în evidență atuurile fizice
FOTO / Andreea Bănică, în cea mai scurtă și mulată rochie. Ținuta care i-a scos în evidență atuurile fizice

Cântăreața Andreea Bănică și-a impresionat fanii din mediul online cu cea mai recentă apariție. Vedeta s-a pozat într-o rochie scurtă și foarte mulată, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

În fotografia postată pe contul său de socializare, Andreea Bănică apare îmbrăcată într-o rochie de culoare nude, scurtă și mulată. Ținuta îi lasă la vedere picioarele lungi și tonifiate, dar și decolteul înnebunitor.

”Pentru că îmi place poza! ??”, a sctis cântăreața în dreptul imaginii.

Postarea a adunat aproape 12.000 de like-uri din partea internauților, dar și numeroase comentarii.

”Sexy”, ”Superbă”, ”Ai fost și ai rămas o bombhă sexy”, ”Perfectă”, ”Felicitări lui Lucian că are o asemenea soție”, ”Ești frumoasă”, ”Superbă”, ”Prea frumoasă”, ”Doamne, ce frumoasă ești”, ”Ești prea sexy”, ”Arăți superb orice ți-ai pune”, ”Arăți incredibil, mai ceva ca J.Lo”, ”Bună rău de tot”, ”Sexy și ai un corp superb”, ”Unele nici la 20 de ani nu arată așa”, ”Ești de nota 10”, au lăudat-o internauții pe Andreea Bănică.

În luna iunie a aniversat 12 ani de mariaj

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

În data de 21 iunie, Andreea Bănică a aniversat 12 ani de mariaj, ocazie cu care a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Anul acesta împlinim 23 de ani de relație și, astăzi, 12 de la nuntă. ❤️Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?

După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

citește și...