FOTO. Andreea Bălan face furori pe plajele din Dubai, cu formele ei voluptoase. Artista e bună rău!

16.12.2021, 20:46

Andreea Bălan a evadat înainte de sărbători. Artista se află în Dubai, cu mama şi fetiţele ei. Solista a încins  atmosfera din Dubai, cu o ședință foto provocatoare, realizată pe  plajele din Dubai. Blondina s-a pozat extrem de sexy și nu a rezistat să posteze fotografiile pe rețelele de socializare.

În timp ce în România vremea nu mai e la fel de călduroasă, Andreea Bălan a ridicat gradele în termometre, lăsându-se fotografiată în ipostaze extrem de sexy, pe nisip. Andreea Bălan a publicat pe contul său personal de Instagram o serie de fotografii realizate în Dubai. Într-un costum de baie nude, Andreea și-a expus trupul tonifiat pe nisipul fierbinte.

Se poate observa că Andreea Bălan e la fel de sexy și de suplă ca la 20 de ani. La 37 de ani, Andreea arată perfect și se menține în formă. Deși este mămica a două fetițe, Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și nu ezită să și-o pună în evidență.

Cum au reacționat fanii

Fanii au copleșit-o cu complimente.

”Ce scumpă ești tu Andreea”, ”Sănătate, viață și tot binele din lume și tot ceea ce vă doriți în viitor să vi se îndeplinească”, ”Distracție plăcută alături de familie și cei dragi!”, ”Un exemplu pentru toate modificatele! Bravo, Andreea!”, au comentat fanii.

Andreea Bălan s-a fotografiat alături de Moș Crăciun

Andreea a avut parte şi de o întâlnire cu Moşul. Vedeta a postat recent mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături pe Moș Crăciun. Solista se distrează de minune în luxosul oraş.

,,L-am găsit pe Moșu’ la relaxare în vacanță înainte sa ne aducă cadourile și mi-a spus că voi primi tot ce îmi doresc, deoarece am am fost foarte cuminte și iubitoare. Și pe lângă asta, mi-a mai spus și 3 glume de m-am prăpădit de râs”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor.

 

citește și...