Andreea Bălan, într-o fustă extrem de scurtă. Artista arată bine de tot

29.11.2021, 17:48

Andreea Bălan are o siluetă de invidiat. Se pare că nici timpul, nici cele două nașteri nu i-au afectat silueta vedetei.

Una dintre pasiunile artistei este aceea pentru dans și acest lucru s-a văzut și atunci când Andreea Bălan a participat la emisiunea „Dansez pentru ține”.

Cântăreața continuă să facă o echipă perfectă  cu Petrișor și să repete coregrafii. Solista a împărtășit cu fanii ei câteva imagini de la repetiții.

Andreea Bălan, siluetă de invidiat

Printre ultimele postări ale artistei este cea în care se antrenează chiar la ea acasă. Alături de partenerul ei, Petrișor, blonda realizează coregrafii care îi mențin starea de spririt, dar și silueta demnă de invidiat.

Îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă, cu volane, cântăreața și-a arătat mișcările pe care le execută perfect, dar și abdomenul lucrat.

Fanii au reacționat imediat și au apreciat energia pozitivă pe care o transmit cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Comentariile fanilor: “Wow, ce energie emanați”

“Wow, ce energie emanați. Să rămâi mereu la fel de veselă și plină de iubire. Să treci prin toate încercările cu optimism și capul sus. Noi vom fi mereu alături de tine. Team Andreea Bălan forever”; “Sunteți un cuplu frumos! Păcat că doar la dans”; “Sunteți cei mai tari”.

Fosta soție a lui George Burcea a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine.

„Dansul mă mentine în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare, fac exercitii în grădină, spre amuzamentul Ellei, care mă imită”, a spus Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

 

citește și...