Cum se împarte Andreea Bălan între carieră și viața de mămică: ‘Sunt fericită și liniștită pentru fetele mele’

13.08.2021, 14:23
Cum se împarte Andreea Bălan între carieră și viața de mămică: 'Sunt fericită și liniștită pentru fetele mele'
Cum se împarte Andreea Bălan între carieră și viața de mămică: 'Sunt fericită și liniștită pentru fetele mele'

Andreea Bălan este o mămică fericită și împlinită! Solista are două fetițe minunate de care se ocupă care la carte. Deși are o viață încărcată și multe concerte, artista a dezvăluit cum reușește să se împartă între carieră și viața de mămică. 

Cum se împarte Andreea Bălan între carieră și viața de mămică

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a rămas mamă singură cu doi copii. Cu toate acestea, ea s-a descurcat de minune. Într-un interviu pentru VIVA!, cântăreața a dezvăluit că acum este fericită și liniștită lângă fetițele sale, Ella și Clara.

‘Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Am foarte multe concerte în luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru începutul acesta de după pandemie. Lansez în toamnă un nou album, după 15 septembrie, care se numește „Soare după nori’, am lansat o piesă nouă, de pe acest album, care se numește „Ne îndrăgostim’. În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul.

Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele’, a declarat Andreea Bălan, pentru sursa citată mai sus.

De ce nu a vrut Andreea Bălan să divorțeze de George Burcea la notar

Solista și actorul s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an. Andreea Bălan a decis să lupte cu toate armele împotriva lui George și a ales să nu divorțeze la notar, ci în instanță.

Se pare că Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a fetițelor și face orice pentru ca acest lucru să se întâmple.

‘Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare.

Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă’, au declarat apropiații solistei pentru Impact.ro.

citește și...