FOTO. Andreea Antonescu s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Artista și-a pus în valoare decolteul generos. “Ești bombă”

25.01.2022, 21:39

Andreea Antonescu se răsfață în Statele Unite, unde se relaxează pe plajă. Artista s-a fotografiat în ipostaze incendiare, pe una dintre cele mai cunoscute plaje din lume, Malibu Beach. Artista și-a pus în valoare decolteul generos. “Ești bombă”; “Superbă ca întodeauna și sexy”

Vedeta se află în America, unde a plecat pentru că micuța Sienna să se bucure de sărbătorile petrecute în familie. Andreea Antonescu a petrecut sărbătorile din iarnă în SUA, alături de fostul soț, Traian Spak. Se pare că lucrurile dintre artistă și fostul soț, Traian, merg din ce în ce mai bine.

Andreea și-a pus în valoare decolteul generos, fiind îmbrăcată într-un costum de baie cu imprimeu, în două piese.

Solista a pozat în genunchi pe nisip

Fanii ei de pe Instagram au reactionat imediat: “Ești bombă”; “Superbă ca întodeauna și sexy”; “Super frumoasă ești, Andreea”; “Wow, ești superbă, ai un corp minunat:”; “Superb costumul, iar pe un așa corp…”; “Chiar dacă ai 39 de ani, la tine nu de vede”, sunt comentariile fanilor.

Jumătatea componentă a trupei Andre a plecat peste Ocean, unde se află soțul ei. Andreea Antonescu a petrecut Sărbatorile de iarnă în Statele Unite ale Americii. Traian Spak s-a asigurat că fosta partenera și fetiță lui au tot ce au nevoie. Sienna, fetița cântăreței, s-a bucurat să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a crescut mai mulți ani.

Andreea Antonescu: “Suntem în relații foarte bune!”

Artista spune că ea și fostul partener sunt separați și își cunosc foarte bine scopul, acela de a o face pe fetița lor fericită.

“De data asta a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Pentru că noi suntem în relații foarte bune și, înainte de orice, chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare, și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită. Noi, ca și părinți, pentru că indiferent de orice, acest statut nu ne poate fi luat de nimeni, facem tot posibilul ca al nostru copil să fie fericit. ”, a declarat Andreea Antonescu.

Artista a mărturisit că mai vrea un copil, un frățior sau o surioară pentru Sienna, în anul care a început.

”Știți foarte clar că îmi doresc și un copil”

“Prima dorință este ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre și, Doamne ajută!, și un copil. De ce nu? Știți foarte clar că îmi doresc și un copil”, a mai spus artista.

Andreea Antonescu a revenit în România în urmă cu doi ani, după ce a anunțat divorțul de Traian Spak. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Andreea Antonescu, surprinsă la brațul unui om de afaceri

Potrivit Spynews, recent Andreea Antonescu a fost surpinsă la brațul unui om de afaceri, Viorel Băcanu, care are mai multe afaceri de succes în București.

 

citește și...