Andreea Antonescu a petrecut sărbătorile din iarnă alături de Traian Spak. “Suntem în relații foarte bune!”

09.01.2022, 17:13

Andreea Antonescu a petrecut sărbătorile din iarnă în SUA, alături de fostul soț, Traian Spak. Se pare că lucrurile dintre artistă și fostul soț, Traian, merg din ce în ce mai bine. Solista s-a relaxat și a mărturisit, în cel mai recent interviu, că își mai dorește un copil.

Andreea Antonescu a plecat în Statele Unite. Jumătatea componentă a trupei Andre a plecat peste Ocean, unde se află soțul ei. Andreea Antonescu a petrecut Sărbatorile de iarnă în Statele Unite ale Americii. Traian Spak s-a asigurat că fosta partenera și fetiță lui au tot ce au nevoie. Sienna, fetița cântăreței, s-a bucurat să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, acolo unde a crescut mai mulți ani.

Artista spune că ea și fostul partener sunt separați și își cunosc foarte bine scopul, acela de a o face pe fetița lor fericită.

Andreea Antonescu: “Suntem în relații foarte bune!”

“De data asta a zis prezent la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Pentru că noi suntem în relații foarte bune și, înainte de orice, chiar dacă ne-am separat, știm foarte bine care ne este scopul, care ne este planul în continuare, și anume Sienna, să-i fie bine, ea să fie fericită. Noi, ca și părinți, pentru că indiferent de orice, acest statut nu ne poate fi luat de nimeni, facem tot posibilul ca al nostru copil să fie fericit. ”, a declarat Andreea Antonescu, conform SpyNews. 

Artista a mărturisit că mai vrea un copil, un frățior sau o surioară pentru Sienna, în anul care a început.

”Știți foarte clar că îmi doresc și un copil”

“Prima dorință este ca toți să fim fericiți, împliniți, sănătoși. Cariera să meargă mai departe. Cât mai multe piese noi, atât singură, cât și cu Andre și, Doamne ajută!, și un copil. De ce nu? Știți foarte clar că îmi doresc și un copil”, a mai spus artista.

Andreea Antonescu a revenit în România în urmă cu doi ani, după ce a anunțat divorțul de Traian Spak. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Andreea Antonescu, surprinsă la brațul unui om de afaceri

Potrivit Spynews, recent Andreea Antonescu a fost surpinsă la brațul unui om de afaceri, Viorel Băcanu, care are mai multe afaceri de succes în București.

 

citește și...