Andreea Antonescu, surprinsă la brațul unui om de afaceri. Cine este bărbatul cu care s-ar iubi artista

14.11.2021, 14:24
Andreea Antonescu, surprinsă la brațul unui om de afaceri. Cine este bărbatul cu care s-ar iubi artista

Andreea Antonescu încearcă să își refacă viața, după separarea de omul de afaceri Traian Spak. După ce a fost surprinsă cu bărbați celebrii printre care și Ștefan Manolache, supranumit și „Prințișorul taxiurilor, acum a fost văzută la brațul unui afacerist celebru.

Andreea Antonescu a ieșit în oraș alături de prietena sa, Andreea Bălan, dar și de Diana Dumitrescu și soțul ei, la un restaurant exclusivist din București.

Potrivit Spynews, Andreea Antonescu a fost surpinsă la brațul unui om de afaceri, Viorel Băcanu, care are mai multe afaceri de succes în București.

Foto: Spynews

Andreea Antonescu s-ar iubi cu un un om de afaceri

Omul de afaceri este nașul de cununie al Dianei Dumitrescu.

După ce s-au delectat cu preparate care mai de care mai speciale, Andreea Antonescu și omul de afaceri au lăsat-o pe Andreea Bălan în fața bolidului artistei, care era parcat la locuința fostei soții a lui Traian Spak.

Imediat după ce au și-au luat rămas bun de la Andreea Bălan, omul de afaceri și Andreea Antonescu s-au îndreptat către apartamentul lui, situat într-o zonă scumpă a Capitalei.

Mai mult, în următoarea dimineață, artista a postat pe InstaStory un buchet frumos de trandafiri.

Ce declara Andreea Antonescu, recent

Andreea Antonescu a fost întrebată dacă este pregătită pentru o nouă relație după separarea de Traian Spak.  Ea a spus la acea vreme că momentan nu există nimeni în viața sa amoroasă.

Vedeta a vorbit despre tipul de bărbat pe care și-l dorește să îl aibă lângă ea.

„Cred că îmi doresc o persoană puternică lângă mine. Nu aș mai vedea viața altfel! Cu relații de compromis, lucruri mici, lucruri în care să ne băgăm pentru o anumită perioadă din frică sau dorința de a nu rămâne singuri. Nu e de mine, nu e pentru mine.

Îmi doresc o persoană puternică lângă mine, o persoană realistă, o persoană alături de care să pot clădi! Cred că astea sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat că să pot clădi alături de el!(…)Atâta timp cât găsesc persoana potrivită, da, bineînțeles! Sunt foarte pregătită pentru o nouă relație!„, a precizat Andreea Antonescu.

Rămâne de văzut dacă relația celor doi este doar o aventură sau se va concretiza în ceva serios.

Andreea Antonescu a anuțat că divorțează de soțul său, Traian Spak, încă din anul 2019. De atunci, însă, Traian Spak a tot amânat venirea în România, pentru a se putea finaliza divorțul.

“Mi-aș fi dorit să mergem aici, în România, la notar, dar s-a tot amânat. Odată cu pandemia, el nu a mai putut să ajungă în țară. Noi am făcut din timpul căsătoriei un contract de separare de bunuri, așa că la noi nu e problema de partaj. Ce a fost al meu, obținut din munca mea, a rămas al meu, ce a fost al lui, a rămas al lui”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show, emisiune prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars.

citește și...