FOTO / Andreea Antonescu, fizic de top în costum de baie. Ce apariție pe plajele din Malibu!

21.03.2022, 10:42
FOTO / Andreea Antonescu, fizic de top în costum de baie. Ce apariție pe plajele din Malibu!
FOTO / Andreea Antonescu, fizic de top în costum de baie. Ce apariție pe plajele din Malibu!

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, și-a etalat trupul cu forme foarte bine conturate pe plajele din Malibu.  Artista a postat imaginea pe contul său de socializare. Apariția vedetei a stârnit imediat interesl celorr care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre.  În ceea ce privește viața personală, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Vedeta, care are un trup cu forme de invidiat, a făcut senzație în mediul online cu o fotografie în care apare la plajă, în Malibu.

Andreea Antonescu, fizic de top în costum de baie. Fanii, în extaz

În imaginea respectivă, Andreea Antonescu își etalează formele apetisante într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print.

Apariția ei i-a cucerit pe internauți, care i-au transmis n umeroase mesaje și au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Ești superbă”, ”Prințesa din Malibu”, ”Tot frumoasă ai rămas”, ”Super splendidă”, ”Ce sâni obraznici ai”, ”Ești super bună”, ”Ce bombă sexy și foarte frumoasă”, ”Frumoasă foc”, ”Tare frumoasă ești, sexy și foarte senzuală”, ”Sirenă”, ”Mereu o apariție plăcută”, ”Superbă, mununată”, ”Atât de drăguță”, ”Ne omori cu zile”, ”Frumoasă artistă”, ”Ce grozav arăți”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Superbă, fără cuvinte”, ”Super sexy”, ”Ești bună rău”, ”Sexy”.

Ce spune Andreea Antonescu despre operațiile estetice

Andreea Antonescu a vorbit, într-un interviu pentru revista Viva, despre operațiile estetice.

”Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine!”, a spus aceasta.

citește și...