FOTO / Andra, fără machiaj. Cum arată artista sută la sută naturală

10.02.2021, 09:24
FOTO / Andra, fără machiaj. Cum arată artista sută la sută naturală
FOTO / Andra, fără machiaj. Cum arată artista sută la sută naturală

Andra s-a afișat fără pic de machiaj în fața admiratorilor săi din mediul online.

Cântăreața Andra este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care nu se tem să se arate complet nemachiate în fața fanilor săi. Artista, care se află în izolare la domiciliu după ce a fost infectată cu COVID-19, a postat pe contul ei de socializare mai multe fotografii în care apare fără pic de fard pe chip, așa cum este sută la sută naturală.

”Ești o femeie deosebită”, ”Nemachiată am crezut că ești fratele Andrei”, ”Parcăî nici nu seamănă”, ”Bravo ei ca are tupeu sa apara asa,nu ca altele isi fac poze in pijamale si cu stratul de machiaj pe ele”, ”Felicitari Andra esti una din vedete unde nu faci reclama la glet si plastic”, ”Esti frumoasă Andra chiar și nemachiată”, ”Nemachiată era să nu te recunosc”, ”Te prefer cu make-up”, au reacționat internauții la vederea fotografiilor cu Andra nefardată.

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de căsnicie anul trecut

În luna august a anului trecut, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Andra și Cătălin Măruță au dat detalii despre relația lor în cadrul unui interviu pentru revista Viva, mărturisind că și în cuplul lor există tensiuni.

”Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: „Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!”. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra.

Cătălin Măruță a completat-o: ”Da, așa e, mereu am mers mai departe pentru că vrem ca noi să fim împreună, nu ne blocăm în certuri”.

citește și...