FOTO / Anda Adam, topless. Au curs comentariile la vederea ei!

09.09.2020, 09:34
FOTO / Anda Adam, topless. Au curs comentariile la vederea ei!
FOTO / Anda Adam, topless. Au curs comentariile la vederea ei!

Cântăreața Anda Adam și-a încântat fanii după ce a pozat topless. Artista a primit numeroase comentarii din partea admiratorilor săi.

Pe contul de socializare al artistei au fost publicate mai multe fotografii în care Anda Adam apare în costum de baie de culoare neagră, din două piese.

Însă, într-una dintre imagini, vedeta apare topless, în apă, purtând o pălărie foarte mare pe cap și acoperindu-și bustul impresionant cu mâinile.

Ipostaza în care s-a fotografiat Anda Adam a fost pe placul fanilor, care au reacționat imediat.

”Ești mișto cu pălăria pe cap, iar poza a ieșit perfect. Exact cum ești tu, perfectă”, ”Wow…”, ”Frumos tablou, ești divină fată frumoasă. Arată tot e poți că ai ce să arăți. Ești artistă și sportivă. Nu poate nimeni să spună că nu ai nimic în cap, pentru că ai demonstrat că ești o artistă în toată regula. Pentru mine, tot ce faci e de bun simț și nu faci nimic vulgar”, ”Prea criminală e poza”, ”Cea mai frumoasă fată”, ”Frumoasă”, ”Perfect”, au complimentat-o internauții pe Anda Adam pentru felul în care a pozat.

Dieta pe care a ținut-o Anda Adam

Anda Adam povestea despre dieta pe care a ținut-o la un moment dat și cu care a reușit să scape de kilogramele nedorite. Cântăreața mărturisea că a slăbit șase kilograme într-o singură lună cu ajutorul regimului respectiv.

Dieta pe care a urmat-o Anda Adam se numește Nalep și a fost creată de un medic italian pe nume Antonio Trombetta.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni.

Eu am reuşit să dau jos 6 kilograme într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, explica Anda Adam, potrivit revistei Avantaje.

 

citește și...