FOTO / Anda Adam, ședință foto de Paște. Ipostaza în care s-a lăsat pozată vedeta i-a cucerit pe fani

04.05.2021, 09:56
FOTO / Anda Adam, ședință foto de Paște. Ipostaza în care s-a lăsat pozată vedeta i-a cucerit pe fani
FOTO / Anda Adam, ședință foto de Paște. Ipostaza în care s-a lăsat pozată vedeta i-a cucerit pe fani

Cântăreața Anda Adam a făciut o ședință foto în care a pozat ca iepuraș de Paște.

Anda Adam a realizat o ședință foto cu prilejul sărbătorilor pascale. Artista a purtat urechi de iepuraș, un body de culoare albă alb, mănuși în aceeași nuanță și o pereche de pantofi cu tocuri cui. Apariția artistei este una plină de senzualitate, iar fanii au reacționat imediat la vederea fotografiilor.

”Este o vorba ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, fiecare face ce vrea, e o femeie frumoasă are ce arăta”, ”Ești frumoasă, ai ce arăta”, ”Ești hot”, ”Ești superbă”, ”O apariție încântătoare. Frumusețea ta este la superlativ”, ”Ne fascinezi”, ”Ești super frumoasă, ești perfectă”, ”Ești top”, ”Definiția la superbă”, ”Așa faină ești, parcă ai 20 de ani”, ”Sexy lady”, ”Ești de vis”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Anda Adam le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce spunea Anda Adam despre zvonurile că s-a separat de soț

Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

citește și...