FOTO / Anda Adam, lipsită de inhibiții. A pozat mai provocator ca niciodată!

27.01.2021, 14:58
FOTO / Anda Adam, lipsită de inhibiții. A pozat mai provocator ca niciodată!
FOTO / Anda Adam, lipsită de inhibiții. A pozat mai provocator ca niciodată!

Cântăreața Anda Adam a adunat like după like cu o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

Lipsită de inhibiții, Anda Adam și-a expus trupul în toată splendoarea, acoperită doar de o haină de blană. Cântăreața este mai provocatoare ca niciodată. Internauții au fost cuceriți de ipostaza în ccare s-a afișat Anda Adam, postarea acesteia de pe Instagram adunând peste 20.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? ?NDA ADAM ? (@andaadam)

De asemenea, imaginea respectivă a primit și aproape 10.000 de like-uri pe Facebook. ”Mai frumoasă decât oricare din showbiz”!, ”Super sexy”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Bună rău”, ”Ești tare”, ”Sexy și frumoasă”, ”Apetisaantă ca întotdeauna”, ”Ce trup frumos ai”, ”SAe putea și mai bine dacă aruncai haina de tot”, sunt mesajele transmise de internauți.

 

Anda Adam e căsătorită și are o fetiță

Anda Adam a făcut declarații, recent, despre relația cu soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. ”Suntem bine. Viața mea a fost dintotdeauna motiv de zvonuri. Sunt obișnuită cu acest lucru. Însă, în special, după ce a venit pe lume fetița noastră, Evelin, am devenit imună la acest lucru. De atunci, cel mai important este, pentru mine, ca ea să crească sănătoasă și fericită. Și, mulțumesc lui Dumnezeu, așa se și întâmplă”, a spus artista.

Vedeta a vorbit și despre fetița sa, Evelin.

”Evelin este un copil extraordinar. Mă simt binecuvântată că sunt mama ei. Este pozitivă, plină de viață, mă regăsesc în ea așa cum eram eu la vârsta ei… Da, seamănă cu mine. Eu am oricum câteva elemente estetice destul de puternice care au fost moștenite de ea într-o mică sau mai mare măsură. Îi place, se pare, și scena, vede ce fac eu. Am cântat la un moment dat împreună, ne place să ne și jucăm așa. Are atitudine, are stofă de artist, însă nu vreau să o influențez. Vreau să aleagă ea ce își dorește să fie când va fi mare. Nu sunt genul acela ce părinte care le impune copiilor ce să facă. Nu sunt de acord cu așa ceva. Poate va dori să lucreze în IT, poate va dori să fie designer, cine știe. Însă momentan văd că e fascinată de cântat și dansat. Vedem ce va urma”.

citește și...